Solgt på Wish.com: Advarer mod farlig del til buskrydder

Sikkerhedsstyrelsen advarer mod dette trimmerhoved til buskryddere. Foto: Sikkerhedsstyrelsen.

Sikkerhedsstyrelsen advarer nu mod et trimmerhoved til buskrydder, som er så fejlbefængt, at det ligefrem “udgør en betydelig risiko for personer, der anvender produktet og for personer i nærheden”, som der står i en pressemeddelelse fra Sikkerhedsstyrelsen.

Produktet med navnet “Universal 65Mn” er bl.a. blevet solgt på Wish.com, der mange gange før er taget i at sælge varer af tvivlsom og til tider direkte sundhedsskadelig kvalitet.

Sikkkerhedsstyrelsen har afgivet påbud om at stoppe salg og markedsføring af produktet samt tilbagekalde det. Har du købt produktet, skal du stoppe med at anvende det og sende det retur til leverandøren eller destruere det.

Produktet er i øvrigtforbudt i hele EU, oplyser Sikkherhedsstyrelsen.