Knockout til Patrick Nielsen

Patrick Nielsen

Patrick Nielsen

Patrick Nielsen ved Nordic Fight Night i Albertslund i februar 2014. Foto: Kim Matthäi Leland (CC BY-SA 3.0)

Patrick Nielsen er knockoutet af bokseforbundet efter han søndag indrømmede, at han var blevet optaget som medlem i Satudarah MC.

Indrømmelsen kom overfor bt.dk:

-Jeg har altid hængt lidt med drengene herudefra og har kendt mange af dem, før jeg selv blev en del af det. Nu er vi så bare gået fra at være venner til brødre.

Patrick Nielsen her i øjeblikket ingen bokselicens, og det skal han heller ikke forvente at få i Danmark. Til bt.dk siger formanden for Dansk Professionelt Bokse-Forbund, Jesper D. Jensen:

– Jeg vil ikke bande, men jeg tager kraftigt afstand fra hans valg. Det er hans valg. Men han har så valgt, at hans fremtid ikke er professionel boksning i Danmark i hvert fald.

Ifølge Jesper D. Jensen vil man tage Artikel 5 i forbundets licensregulativ i anvendelse, hvis Patrick Nielsen søger at fornye sin licens.

I artikel 5 står der bl.a. “Forbundet kan med øjeblikkelig virkning fratage en licens for en begrænset eller ubegrænset periode, såfremt licenshaveren […] gør sig skyldig i handlinger, der skader den professionelle boksnings anseelse og omdømme. “

Foto: Jacob Hahury (CC BY-SA 2.0)