Mor og søn anholdt for butikstyveri

Politiet blev søndag aften kl. 19.30 kaldt ud til Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt to butikstyve.

Butiksdetektiven havde set de to personer gå rundt i butikken og lægge varer ned i en taske, hvorefter kvinden havde taget tasken og var gået forbi kasselinjen uden at betale for noget. Herefter havde butiksdetektiven taget fat i kvinden og bedt hende følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Da politiet ankom til stedet blev den 42-årige kvinde sigtet for butikstyveri. På videoovervågningen kunne politiet se, at en ung mand havde taget varerne og havde puttet dem ned i kvindens taske. Den unge mand på 22 år viste sig at være kvindens søn, og han stod og ventede uden for butikken. Han blev også sigtet for butikstyveri, hvorefter de begge blev bortvist fra stedet.