Sigter 88 personer for brud på forsamlingsforbuddet

af

Sydøstjyllands Politi sigtede torsdag aften 88 personer for at overtræde forsamlingsforbuddet på Porschevej i Vejle.

Torsdag aften fik Sydøstjyllands Politi en oplysning om et streetrace-arrangement, hvor mange personer var samlet på Lundagervej i Hedensted.

Da politiet kom frem til stedet var flere på vej væk og flere havde allerede forladt området. Den store gruppe forsamledes sig efterfølgende med deres biler i området omkring Porschevej i Vejle.

-Da vores patruljer nåede frem til området ved Porschevej kunne de hurtigt konstatere, at flere end 100 personer var forsamlet i området. Vores patruljer sigtede derfor 88 personer af de tilstedeværende personer for overtrædelse af forsamlingsforbuddet. Resten af de tilstedeværende nåede at slippe væk, inden vores patruljer fik fat i dem, udtaler politiinspektør Jesper Bøjgaard fra Sydøstjyllands Politi.

Ifølge politiet er størstedelen af de sigtede er unge mennesker af begge køn mellem 18 til 26 år, og de kommer primært fra nærområddet i Sydøstjylland.

Bøden for at overtræde det midlertidige forsamlingsforbud under coronakrisen er på 2500 kroner i førstegangstilfælde. I gentagelsestilfælde vil der være grundlag for en højere bødestraf.

:NB: