Fire papegøjer stjålet

Foto: Rigspolitiet.

I løbet af weekenden er der blevet stjålet fire papegøjer fra Hvorslev Papegøjecenter.

Tyveriet er sket på et tidspunkt mellem lørdag kl. 18.00 og søndag kl. 09.00, hvor ukendte gerningsmænd har opbrudt en træport og er kommet ind til lagerbygningen, hvorefter de er gået hen til papegøjerne af racen Jaco og stjålet fire papegøjer.

Papegøjerne er ca. 30-35 cm store, ca. 15 år gamle og avlsdygtige. Tre af dem havde rød hale, mens den sidste havde brun hale. De har alle ringe på.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man er opmærksom, hvis man falder over salgsannoncer med papegøjer eller i øvrigt bliver tilbud at købe en billig papegøje, da der kan være tale om de stjålne papegøjer. Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.