Spritbilist fik beslaglagt bilen

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 66-årig bilist blev i går ved 21-tiden standset af politiet på Elmesvinget ud for Aalborg SØ.

Bilisten kom kørende ad vejen, da en patruljevogn signalerede, at han skulle standse. Der var tale om en rutinemæssig kontrol, og bilisten blev bedt om at puste i alkometeret, som viste at bilisten havde en promille på 1,4 – klart over den lovlige grænse på 0,5 promille.

Politiet kunne desuden se i deres system, at det ikke var første gang, manden var blevet taget for spirituskørsel. Manden havde derudover fået førerretten til personbil frakendt i en tidligere hændelse.

Den 66-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Da det var 3. gang, manden sigtes for spirituskørsel, beslaglagde politiet mandens køretøj.