Fandt sin stjålne cykel til salg på nettet

I går eftermiddag fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en 28-årig kvinde, der dagen forinden havde fået stjålet sin cykel og nu kunne se, at den var sat til salg på nettet.

Kvinden var ret sikker på, at det hendes cykel, og hun aftale med politiet, at hun skulle sætte et møde op med sælgeren, og så ville politiet møde op sammen med hende.

Kvinden aftalte at mødes med sælgeren på en adresse i det nordlige Aarhus kl. 16.15. Her dukkede politiet så også op, og den 21-årige mand, der ville sælge cyklen, blev sigtet for tyveri af cykel. Han erkendte da også, at han havde stjålet cyklen, men det viste det sig, at det ikke var den eneste cykel, han havde stjålet.

Da betjentene kiggede nærmere på hans lejlighed fandt de nemlig endnu en cykel, som han også blev sigtet for at have stjålet. De fandt desuden også en mindre mængde hash, hvorfor han også blev sigtet for narkobesiddelse.