16-årig stukket i låret og frastjålet e-cigaret

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 16-årig dreng blev i går, tirsdag, overfaldet med knivstik ved et busstoppested ved Kirketorvet i Tranberg.

Den unge mand var kl. 17.13 stået af bus nr. 17 og stod kortvarigt ved busstoppestedet sammen med en anden dreng/ung mand, der også var stået af bussen. Pludselig sagde den anden, at han havde en kniv, hvilket den 16-årige forsøgte at ignorere, hvorefter han tog sin e-cigaret frem.

Den anden krævede nu, at den 16-årige gav ham e-cigaretten, hvilken han dog nægtede. Det fik den anden til at hive en kniv frem og stikke ud efter den 16-årige, der i første omgang ikke blev ramt, men efterfølgende fik et overfladisk stik i det ene lår. Gerningsmanden tog herefter den 16-åriges e-cigaret og gik fra stedet i retning mod landevejen.

Gerningsmanden beskrives som:

Ca. 16-17 år gammel
Ca. 180-185 cm høj
Spinkel af bygning
Udenlandsk af udseende – muligvis arabisk
Var iført en grå hættetrøje samt grå matchende bukser, hvor der på begge dele var en hvid stribe/refleks. Han havde hætten oppe over
hovedet og var iført en grøn halsedisse.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set gerningsmanden i bussen, hvor han muligvis steg på ved Tiset Kirke, eller som kan have set ham i forbindelse med selve overfaldet på Kirketorvet i Tranbjerg. Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.