Fandt sin stjålne cykel på Facebook

En 26-årig mand opdagede mandag, at hans cykel, der var stjålet et par dage før fra en adresse i Aarhus C., nu var sat til salg på Facebook.

Cyklen havde nogle helt særlige kendetegn, og han var derfor overbevist om, at det var den samme cykel. Han lavede derfor en aftale med sælgeren om at komme at købe den kl. 16.00 samme dag, og derefter kontaktede han politiet.

En patrulje tog sammen med den 26-årige hen til mødestedet, hvor en 29-årig mand kom gående med det, der rigtigt nok, var den 26-åriges cykel.

Den 29-årige nægtede i første omgang at kende noget som helst til, at cyklen skulle være stjålet. Men betjentene studsede blandt andet over, at han havde oprettet en profil med et falsk navn på Facebook, og det var via denne profil, han havde solgt cyklen.

Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri, og den 26-årige fik sin cykel tilbage.