Fly styrtet ned i hus: 2-årig blandt de omkomne

Tirsdag aften lokal tid styrtede et mindre fly ned i byen Hattiesburg i den amerikanske delstat Mississippi.

Det skriver den lokale avis Hattiesburg American

Fire personer er bekræftet omkommet efter flyet kl. 23.20 styrtede ned i et hus. Tre af de omkomne var ombord på flyet, mens den fjerde, 55-årige Gerry Standley, var husets beboer.

De tre ombord på flyet var den 67-årige pilot Dr. Louis Provenza, 23-årige Anna Colhoun og 2-årige Harper Provenza. Der var påvej til Hattiesburg for at deltage i en dimission for et andet familiemedlem ved University of Southern Mississippi.

Et hold efterforskere fra National Transportation Safety Board, NTSB, der svarer til det danske Havarikommissionen, er ankommet til byen for at undersøge ulykkesstedet og forsøge at fastlå årsagen til ulykken. Ifølge Hattiesburg American forventer efterforskerne, at arbejde på stedet i flere dage.

Hattiesburg har knapt 46.000 indbyggere, hvilket svarer nogenlunde til antallet af indbyggere i Helsingør.