Avissælger stjal telefon fra ældre dame

Torsdag eftermiddag blev en 88-årig kvinde udsat for tricktyveri, da hun var ude og gå tur ved plejehjemmet Rosengården i Hornslet.

Episoden fandt sted omkring kl. 16.55.

Kvinden, der havde sin telefon liggende i en bæltepung om halsen, kom gående på Tingvej, da en mand kom løbende med en stak aviser, som han på gebrokkent engelsk forklarede, at han ville sælge til hende. Kvinden takkede nej flere gange, selvom manden var meget insisterende.

Da manden gik igen, opdagede kvinden, at hendes mobiltelefon var stjålet fra bæltepungen.

Manden beskrives som værende mand, mellemøstlig af udseende, 20-22 år. Han var 165-168 cm høj og spinkel af kropsbygning med sort hår og kronraget over ørerne. Han var iført mørkt tøj og talte gebrokkent engelsk.

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, som har oplysninger om manden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.