61-årig mand sigtet for forsøg på manddrab

af

En 61-årig mand er blevet anholdt og sigtet for forsøg på manddrab, efter at hans 62-årige kone onsdag morgen blev indlagt på hospitalet i kritisk tilstand med livstruende skader, som politiet mistænker skyldes vold.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Det var den 61-årige, der onsdag omkring kl. 6.00 ringede 112 og fortalte, at hans kone var ukontaktbar og havde brug for hjælp.

Kvinden blev kørt på hospitalet i kritisk tilstand, og på baggrund af hendes skader kontaktede hospitalet politiet, der kort tid efter anholdt den 61-årige på parrets adresse i Lystrup. To andre personer, der har relation til kvinden, befandt sig på adressen, og de var kortvarigt anholdt, mens deres rolle i sagen blev undersøgt. De mistænkes dog p.t. ikke i sagen.

I løbet af onsdag har Østjyllands Politi foretaget en række tekniske undersøgelser på adressen i Lystrup og afhørt flere personer.

Den 61-årige mand fremstilles torsdag morgen i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Anklagemyndigheden vil af hensyn til efterforskningen anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen.

:NB: