Hundelufter truet med kniv

Politiblink

En 64-årig mand blev tirsdag aften truet med en kniv, da han var ude at gå med sin hund på Hammerhusvej i Aarhus V.

Manden anmeldte episoden til politiet kl. 22.50 og forklarede, at han var kommet gående med sin hund på fortovet, da han gik forbi en ung mand, som blev bange for hunden. Den unge mand kritiserede, at den 64-årige ikke havde hunden i snor, og da den 64-årige forsøgte at forklare, at hunden ikke gjorde noget, blev manden hidsig.

Ifølge den 64-årige trak manden pludseligt en kniv frem, som han lavede truende bevægelser med. Efter kort tid gik manden dog fra stedet igen, og den 64-årige fik fat i sin søn, som bor i nærheden, hvorefter de fik ringet til politiet.

Mens de snakkede med politiet, så de den unge mand igen og forsøgte at følge efter ham, men manden løb væk i høj fart, inden de kunne nå hen til ham.

Politiet kom kort efter frem til stedet, men det lykkedes ikke at finde frem til den unge mand med.

Manden med kniven beskrives som værende arabisk af udseende, ca. 16-18 år, ca. 170-180 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført kasket og sort tøj og havde en sort rygsæk på ryggen med hvid skrift. Han talte dansk med accent.