Tog betjent i skridtet: Nu er 19-årig sigtet for vold

Tirsdag aften ved 20-tiden modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en gruppe unge mænd kørte hasarderet og skabte utryghed på Kystpromenaden på Aarhus Ø.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en del unge mennesker, som stod samlet omkring nogle biler. Flere af dem kørte fra stedet så snart, de så politiet, mens andre blev ved bilerne.

Ifølge Østjyllands Politi blev stemningen dårlig, da betjentene kom, og mændene havde ikke videre lyst til at tale med politiet. Da én af bilerne holdt i et område, hvor der er tydeligt skiltet med parkering forbudt, skrev patruljen en p-bøde til den 19-årige mand, som havde været fører af bilen.

Det fik den 19-årige til at råbe af betjentene og komme med forskellige hånende udtryk. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under anholdelsen gjorde han kraftigt modstand, men det lykkedes betjentene at få ham ind i patruljebilen. Inde i bilen greb han pludseligt hårdt fat i skridtet på den ene betjent, og han blev derfor også sigtet for vold mod en politimand.