Cyklist blev sur over bøde – nu er hun sigtet for vold mod betjent

af

En 28-årig kvinde ville på ingen måde acceptere, at politiet ville give hende en bøde og endte med at blive sigtet for vold mod en politibetjent.

Affæren startede, da politipatruljen onsdag ved 13.30-tiden kom kørende ad Præstevangsvej i Hasle og så at kvinden talte i telefon, mens hun cyklede. Patruljen fik kvinde til at standse. Den 28-årige fortalte, at hun ikke vidste, det var ulovligt at cykle med mobilen fremme, og hun mente derfor, at hun skulle slippe med en advarsel.

Det mente betjentene dog ikke, og da de meddelte, at kvinden var sigtet, blev hun sur og begyndte at cykle videre. Betjentene holdt hende tilbage og bad hende oplyse navn og personnummer, men kvinden blev nu aggressiv og bad politiet om at passe deres arbejde i stedet for at genere hende.

Hun forsøgte gentagne gange at køre fra stedet, og patruljen måtte holde fast i styret for at få hende til at blive, mens de forgæves forsøgte at tale hende til ro.

Da en af betjentene på et tidspunkt tog fat i kvindens arm, da hun igen forsøgte at køre, rev hun sig løs og kradsede ham i ansigtet.

Hun blev derfor anholdt og sigtet for vold mod en polititjenestemand. Under anholdelsen gjorde hun kraftigt modstand, men det lykkedes til sidst at få hende ind i patruljebilen, hvorefter hun også blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Og så blev hun også sigtet for at cykle, mens hun talte i mobiltelefon.

Betjenten, der blev kradset, fik flere mærker i ansigtet, men kom ikke noget til, oplyser Østjyllands Politi.

:NB: