Bliv lokalreporter

Bliv lokalreporter på 365nyheder.dk og vær med til at fortælle resten af Danmark hvad der sker i netop dit område.

Alexas_Fotos / Pixabay

365nyheder.dk er Danmarks nye nyhedsmedie. Vi bringer nyheder fra ind- og udland, men vil også gerne bringe lokale historier. Til det har vi et netværk af lokalreportere, som skriver om lokale nyheder, tager billeder og laver video.

Som lokalreporter kan du f.eks. skrive om udstillinger på det lokale museum, besøg på åbent landbrug, lokalsport eller hvad du synes kunne være interessant for læserne af 365nyheder.dk. Alle artikler læses igennem af redaktionen, som også “pudser” dem af og udvælger billeder, hvis de også er medsendt – alt i samarbejde med borgerjournalisten. Nogle lokalreportere har valgt at arbejde sammen to og to, så den ene skriver og den anden fotograferer. Der er også nogle lokalreportere som blot fotograferer – og så sender billederne samt oplysninger om det fotograferede til redaktionen. Så hvis ikke du er meget for at skrive, men godt kan lide at opsøge historier og fotografere, så er det også en måde at være lokalreporter på.

Vi søger lokalreportere over hele landet. Der er ikke noget krav om, at du har journalistisk uddannelse eller erfaring – din lyst til at fortælle hvad der sker i dit område er er vigtigst.

Der er tale om frivilligt, ulønnet arbejde.

Har du fået lyst til at høre mere om “jobbet” som lokalreporter? – så send en e-mail redaktionen@365nyheder.dk.