Spillerforeningen accepterer DBU’s invitation

,

af

Arkivfoto: Rolf Larsen/365Sport.dk.
Arkivfoto: Rolf Larsen/365Sport.dk.
Spillerforeningen accepterer DBU’s invitation til forhandlinger i morgen torsdag. Spillerforeningen vil sikre, at mødet bliver med deltagelse af landsholdspillere.

Efter aftale med DBU forhandles der nu om at indgå nye kollektive aftaler mellem Spillerforeningen og DBU.

Herre-A-landsholdsanfører Daniel Agger og andre spillere fra hhv. Herre-A, Kvinde-A og U21-landsholdet vil deltage på mødet i morgen.

Daniel Agger forventer derfor, at der kommer fremdrift i forhandlingerne om de nødvendige kollektive aftaler mellem Spillerforeningen og DBU, når nu spillerne vil mødes med DBU.

– Nu sætter vi spillere tid af til at mødes med DBU i et travlt program. Så jeg regner med, at de aftalte forhandlinger om nye kollektive aftaler mellem Spillerforeningen og DBU vil få en god start, siger Daniel Agger.

Spillerforeningens formand håber også på fremdrift:

– Vi håber, at spillernes deltagelse i mødet i morgen vil blive opfattet som en udstrakt hånd fra vores side. Vi skal have gang i forhandlingerne om nye kollektive aftaler mellem Spillerforeningen og DBU, så trænere og spillere kan koncentrere sig om uforstyrret at forberede sig på de landskampe, der kommer sidst i marts og for kvinderne i starten af april, siger Thomas Lindrup, formand i Spillerforeningen.