FIFA udelukker Jack Warner for alle fodboldaktiviter på livstid

,

af

 USAs præsident Barack Obama (til venstre) modtager fodboldtrøjer til sine døtre Sasha og Malia fra FIFA president Sepp Blatter (midten) og Jack Warner (til højre) under et møde i det ovale kontor d. 27. juli 2009. Foto: Pete Souza/White House

USAs præsident Barack Obama (til venstre) modtager fodboldtrøjer til sine døtre Sasha og Malia fra FIFA president Sepp Blatter (midten) og Jack Warner (til højre) under et møde i det ovale kontor d. 27. juli 2009. Foto: Pete Souza/White House
FIFA har valgt at udelukke den tidligere FIFA-vicepræsident og Executiv Komité medlem og CONCACAF præsident, Jak Warner for alle fodbold-relaterede aktivtiter både nationale og internationalt på livstid.

Det oplyser FIFA på sin hjemmeside.

Beslutningen blev taget på baggrund af undersøgelser fortaget af FIFAs Etiske Komité om bud-processen til VM 2018 og 2022.

Ifølge FIFA har Jack Warner stået bag adskillige, gentagne ulovlige og uetiske handlinger.

Meldingen fra FIFA kommer kun få dage efter, at de Schweiziske myndigheder indledte straffesag mod organisationens præsident Sepp Blatter.