Har du set Sune?

af

Nordjyllands Politi efterlyser den 28-årige Sune Ramskov Frederiksen. Foto: Politiet.
Nordjyllands Politi efterlyser den 28-årige Sune Ramskov Frederiksen. Foto: Politiet.
Nordjyllands Politi efterlyser den 28-årige Sune Ramskov Frederiksen.

Han forlod sin i Aalborg Øst i nedtrykt tilstand om eftermiddagen den 16. oktober.

Sune Ramskov Frederiksen beskrives som: mand, 28 år, ca. 178 cm høj, alm. af bygning, mørkt kort hår, skægstubbe. Da han gik var han iført mørkerød og grøn hue, militærgrøn jakke, karrygule fløjlsbukser, og vinterstøvler.

– Det frygtes, at der er tilstødt bortgåede en ulykke, eller at han flakker om i området omkring Aalborg Øst, hvorfor vi anmoder folk i området om at se efter i udhuse, garager m.v., fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Eventuelle oplysninger i sagen bedes givet til Nordjyllands Politi på telefon 114.