Alt udsolgt til Sveriges-kamp – Nu advarer DBU mod sortbørshajer

,

af

Der er totalt udsolgt til playoffkampen mod Sverige den 17. november og det får nu DBU til at advare mod sortbørshajer.

Tirsdag var der forkøbsret til fanklubmedlemmer, sæsonkortholdere samt fans med fastplads- og hattrick-billetter.

I dag onsdag har tidligere billetkøbere til EM-kvalifikationen haft forkøbsmulighed, og alle billetter til den eftertragtede kamp er nu revet væk.

– Det har været rigtig positivt at mærke den store interesse for at støtte landsholdet i playoffkampen mod Sverige. Vi ville ønske, at vi kunne imødekomme alle de ønsker, der har været for at få billetter, men det er et spørgsmål om kapacitet, siger chef for forretningsudvikling i DBU, Jacob Lauesen og fortsætter:

– Vi har arbejdet med et princip om at belønne loyalitet, og derfor har vi haft to forsalgsrunder for de fans, der har støttet landsholdet i kvalifikationen og gennem et medlemskab i Landsholdets Fanklub. Vi ønsker at vise vores fans, at deres støtte kan betale sig.

Advarer mod sortbørshajer
Med beskeden om, at der er totalt udsolgt til svensker-kampen, har sortbørshajerne set en chance for at tjene nogle hurtige penge.

DBU oplyser, at der efterfølgende er blevet sat billetter til salg på det sorte marked for op til 3.165 kr. for en billet.

– Det dybt uacceptabelt, at der er folk, der udnytter den store efterspørgsel på billetter til at tjene penge på det sorte marked. Det er urimeligt og unfair over for dem, der gerne vil se landsholdet spille, siger Jacob Lauesen.

DBU oplyser, at man vil politianmelde alle, der sætter billetter til salg på det sorte marked. Derudover bliver de udelukket fra at købe billetter til fremtidige landskampe.

– Vi går også ind og spærrer de billetter, der er på det sorte marked, så man ikke kan komme ind på stadion med dem, fortæller Jacob Lauesen.

Kampen mellem Danmark og Sverige spilles den 17. november kl. 20.45 i Telia Parken.