Ildkugle set ved Arden

af

En borger kontaktede i dag kl. 17.00 blev Nordjyllands politi kontaktet af en borger der kort forinden havde set noget som han mente var en ildkugle med en lang hale efter sig i luften i området ved Astrup/Arden.

– Vidnet var kommet kørende ved Terndrupvej i sin bil og havde pludselig set ildkuglen på himlen i retning af Astrup/Arden, oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen og fortsætter:

– Ildkuglen fløj over himlen i nedadgående retning mod jorden og vidnet havde ikke set om genstanden havde ramt jorden.

Der er ikke andre personer der som på nuværende tidspunkt har kontaktet politiet og fortalt om genstanden.

Hændelsen er nu registreret hos politiet, men der iværksættes ikke yderligere i sagen, med mindre der fremkommer yderligere oplysninger eller henvendelser.