Politiet efterlyser Netto-røvere fra Varde

af

Politiet offentliggør nu overvågningsbilleder fra røveriet mod Netto i Varde i søndag. Foto: Politiet.
Politiet offentliggør nu overvågningsbilleder fra røveriet mod Netto i Varde i søndag. Foto: Politiet.

Tre maskerede unge mænd begik søndag den 14. februar røveri mod Netto på Ribevej i Varde – nu efterlyser politiet gerningsmændende ved hjælp af overvågningsbilleder.

Røveriet fandt sted da de tre røvere klokken 21.45 kom ind i forretningen, hvor den ene (C) blev stående i indgangsdøren, mens de to andre løb ind og hen til kassen. Her skubbede de en ansat væk og fyldte penge fra kassen i en sort pose.

Efter røveriet forsvandt de i ukendt retning.

Der blev ikke undervejs truet med våben.

De tre beskrives som:

A:20-25 år, 165 cm høj og spinkel/alm. af bygning. Taler dansk med udenlandsk med accent. Han var iført blå dynejakke med hætte, som var slået op over hovedet. Under hætten havde han en hvid hue. Ansigtet var dækket af en sort maskering. Lyse joggingbukser, sort handsker og sorte sko med hvide striber på ydersiden.

B:20-25 år, 175 cm og almindelig/lidt kraftig af bygning. Taler dansk med udenlandsk accent. Han var iført en sort jakke med hætte og en tynd hvid stribe på skulderen. Hætten var slået op over hovedet. Ansigtet var maskeret med en spraglet sort/hvidt klæde. Sorte bukser, sorte sko.

C: Iført blåternet jakke med hætte, sort hue og mørke bukser.

Politiet fandt kort efter røveriet noget beklædning på en sti mellem Sydslunden og Højgårdsparken. Findestedet ligger i et beboelseskvarter ca. 1 km nord for gerningsstedet. Tøjet kan stamme fra røveriet, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet søger søger vidner, som kan have set noget i området fra Netto og til Sydslunden/Højgårdsparken, hvor tøjet blev fundet eller mennesker som mener at vide, hvem de tre kan være. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

This slideshow requires JavaScript.