Mand overfaldet i sit hjem

af

Tidligt i morges blev en 53-årig mand fundet livløs i sit hjem i Tinglev.

Manden blev indlagt på sygehuset med omfattende skader efter vold. Lægerne har erklæret manden uden for livsfare.

Politiets teknikere, efterforskere og hundeførere har i løbet af dagen arbejdet på stedet i et forsøg på at finde ud af, hvad der er foregået.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at det indtil videre tyder på, at der har været tale om et overfald, hvor offeret har gjort kraftig modstand. Formentlig har gerningsmanden også pådraget sig skader.

Et vidne har tidligt i morges set to mænd udenfor offerets bopæl på Nørreagervej i Tinglev. Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med alle, som på det tidspunkt færdedes i eller omkring området. Henvendelse kan ske på telefon 114.