Socialdemokratisk folketingsmedlem skifter til Alternativet

af

Pernille Schnoor forlader Socialdemokraterne og bliver i stedet medlem hos Alternativet. Foto: Steen Brogaard /Folketinget.
Pernille Schnoor forlader Socialdemokraterne og bliver i stedet medlem hos Alternativet. Foto: Steen Brogaard /Folketinget.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Pernille Schnoor meddelte søndag at hun skifter til Alternativet.

Pernille Schnoor bliver dermed Alternativets 10. medlem af Folketinget.

Ved Folketingsvalget i 2015 blev hun valgt med 3.811 personlige stemmer i Nordsjællands Storkreds og vandt dermed partiets tredje mandat i kredsen

På sin Facebook-side skriver Pernille Schnoor bl.a.:

– Jeg har i dag truffet den meget vanskelige beslutning at melde mig ud af Socialdemokratiet og ind i Alternativet. Det skyldes, at jeg ikke længere kan stå inde for de værdier, det menneskesyn og den politik som S på Christiansborg står for. Beslutningen er derfor politisk begrundet, og jeg vil stadig arbejde for de samme mærkesager, som jeg er valgt ind på. Jeg har været glad for samarbejdet med mine kolleger i S og takker for den opbakning jeg har fået.