2 ½ års fængsel for narko

af

En 23-årig mand fra Aalborg blev i dag omkring et døgn efter sin anholdelse idømt 2 ½ års fængsel ved Retten i Horsens for narkotikakriminalitet.

I forbindelse med efterforskningen i en narkosag foretog politiet i går ransagning hos den 23-årige og anholdt ham også. Ved ransagningen blev der blandt andet fundet 180 gram kokain og ca. 180 gram skunk. Den 23-årige blev til formiddag fremstillet i grundlovsforhør.

– Den 23-åriges forklaring blev afgivet for lukkede døre, så jeg kan ikke oplyse, præcist hvad der blev forklaret. Men han erkendte sigtelsen for det narkotika, der blev fundet i går. Derudover erkendte han medvirken til en medgerningsmands salg af kokain og amfetamin, oplyser anklager fra Sydøstjyllands Politi Jesper Rubow og fortsætter:

– Da han erkendte det, som han var sigtet for, så kunne retten allerede ved grundlovsforhøret afsige en dom. Det er det, som kaldes “en straksdom”. Derfor gik der altså kun omkring et døgn fra anholdelse til dom.

Den 23-årige modtog dommen på 2 ½ års fængsel. Udover narko var han også i besiddelse af dopingmidler, og både narko og doping blev konfiskeret. Han skal være varetægtsfængslet, indtil han skal afsone sin dom.

Der sidder stadig en anden person varetægtsfængslet i sagen, og dermed er den endnu ikke helt afsluttet.