Kvinde forsøgt voldtaget – politiet søger vidner

af

En 26-årig kvinde kontaktede kort efter klokken tre i nat politiet og fortalte, at hun var blevet forsøgt voldtaget på Nyborgvej i Svendborg.

Ifølge anmeldelsen skete voldtægtsforsøget, da kvinden var på vej hjem fra byen og gik fra Svendborg centrum ad Nyborgvej i østlig retning. Omtrent ud for Rottefældeskoven og Kobberbækstien blev hun klokken ca. 20.40 antastet af en mandsperson, som bagfra kom op på siden af hende. Her pressede han hende ud i busskads og ned på jorden. Kvinden skreg og råbte om hjælp, ligesom hun gjorde aktiv modstand. Gerningsmanden opgav sit forehavende, og undløb fra stedet.

Han beskrives som:

A: mand, ca. 25 – 30 år, ca. 180 – 190 cm høj, almindelig til spinkel af bygning, lys i huden, talte dansk, lyst halvlangt “uglet” hår, måske lidt forhutlet af udseende, iført lyst tøj i form af lyse cowboybukser, lys konditrøje/sweatshirt med store hvide og blå felter/tern og lyse kondisko.

Et vidne kom den 26-årige kvinde til hjælp.

Fyns Politi søger informationer og andre vidner. Så hvis du har oplysninger i sagen, så hører Fyns Politi gerne fra dig på telefon 114.