Disc jockey idømt 13 års fængsel for fire voldtægter

,

af

46-årige Paul Francis er blevet dømt for bl.a. voldtægt af to piger. Foto: Metropolitan Police.
46-årige Paul Francis er blevet dømt for bl.a. voldtægt af to piger. Foto: Metropolitan Police.

En deltids håndværker og DJ blev fredag idømt 13 års fængsel for flere tilfælde af sexovergreb mod to piger – her i blandt fire tilfælde af voldtægt.

Den 46-årige Diskjockey, Paul Francis fra London bydelen Lewisham erkendte sig skyldig da sagen var for retten den 2. december sidste år. Her erkendte han fire tilfælde af seksuelleovergreb og fire tilfælde af voldtægt.

De to ofre kendte i forvejen deres overgrebsmand og overgrebene stod på gennem en flerårig periode, begyndende i et meget ung alder. Det oplyser Metropolitan Police.

Politiet blev gjort opmærksom på overgrebene i september sidste år efter en af pigerne havde fortalt om det på sin skole. Den anden pige, ville ikke i første omgang sige noget, da betjente talte med hende, men skrev efterfølgende en kort besked og lavede en tegning af, hvad Paul Francis gjorde mod hende.

Politiet anholdt Paul Francis, der ikke havde nogen kommentarer under afhøringen. Han blev tiltalt i sagen den 14. september.

Den 2. december erklærede han sig skyldig ved Woolwich Crown Court, og i går faldt strafudmålingen så; Paul Francis skal 13 år i fængsel.

Bruce Upson fra den særlige enhed der tager sig af sexovergreb, udnyttelse og misbrug af børn siger:

– Det er muligt at der er andre ofrer som er blevet voldtaget eller udsat for seksuelle overgreb af Fracis, og jeg vil gerne opfordre dem til at kontakte politiet.