Ung knallertkører dræbt i færdselsuheld

af

En yngre mand mistede i morges livet i forbindelse med en trafikulykke på Nyborgvej i Refsvindinge på strækningen mellem Møllegyden og Refsvindinge Byvej.

Den yngre mand kom kørende på en knallert ad en dobbeltrettet cykelsti i nordlig retning. Han blev overset af en modkørende bilist i en 4-hjulstrækker, som foretog et højresving ind foran knallerten, der ramte køretøjet på siden. Knallertkøreren væltede ved sammenstødet ud på kørebanen og blev påkørt af en større modkørende varebil. Knallertkøreren blev svært tilskadekommen bragt til OUH, hvor han kort tid efter blev erklæret død.

Fyns Politi oplyser, at den afdødes pårørende i skrivende stund endnu ikke er underrettet.

Politiet er på uheldsstedet med en bilinspektør for at undersøge og klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.