45-årig dømt for opbevaring og besiddelse af 1,5 kg amfetamin

Arkivfoto: Rolf Larsen.

I dag blev en 45-årig mand dømt for for opbevaring og besiddelse af 1,5 kg amfetamin. Det skriver Netavisen Sjælland.

Den 45-årige blev anholdt i går torsdag, efter politiets efterforskningsfællesskab Særlig Efterforskning Øst onsdag ved en ransagning på en adresse i Odsherred Kommune fandt 1,5 kg amfetamin, mindre mængder MDMA og hash samt 3 pebersprays.

Den anholdte blev i dag fremstillet i i grundlovsforhør i Retten i Holbæk bag lukkede døre af hensyn til politiets efterforskning. Han erkendte at have været i besiddelse af narkotikaen hovedsageligt med henblik på videreoverdragelse, ligesom han erkendte besiddelse af de 3 pebersprays. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag, og han fik en dom på stedet på 3 års fængsel. Han modtog dommen.

Den dømte er fortsat varetægtsfængslet.