Dobbeltdrabet i Herlev: Ung svensk mand udleveret og varetægtsfængslet

af

En 19-årig svensk mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet i sagen om dobbeltdrabet i Herlev den 25. juni.

Varetægtsfængslingen skete ved Retten i Glostrup kort tid efter han var blevet udleveret fra Sverige til Københavns Vestegns Politi.

Den 19-årige er sigtet for sammen med andre medgerningsmænd at have dræbt to mænd på henholdsvis 21 og 23 år og have forsøgt at dræbe en 22-årig mand. Drabene og drabsforsøget fandt sted i Sennpeshaven i Herlev den 25. juni kort før kl. 18. Der er i alle tilfælde tale om svenske statsborgere.

Den 19-årige svenske mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

I alt fire fængslede i sagen
Den 19-årige er en af i alt tre mænd, som svensk politi, på Københavns Vestegns Politi foranledning, anholdt mandag den 15. juli. Man arbejder fortsat sammen med de svenske myndigheder om at få de to andre mænd udleveret.

Antallet af fængslede i sagen om dobbeltdrabet er nu oppe på fire. De to anholdte i Sverige blev fredag den 12. juli varetægtsfængslet in absentia og lørdag den 29. juni fængslede Retten i Glostrup en 21-årig mand. Denne fængsling skete bag dobbeltlukkede døre, men Københavns Vestegns Politi kan nu bekræfte at også den 21-årige er sigtet i sagen om dobbeltdrabet.