40-årig anholdt: Kørte med hjemmelavede nummerplader og våben

af

En 40-årig mand viste sig på flere måder at have været lidt for kreativ uden for lovens grænser, da han sidst på eftermiddagen i går blev standset af en politipatrulje på Grenåvej i Randers.

Patruljen undrede sig over, at bilen havde en noget mærkværdig nummerplade. Blandt andet sad det danske flag helt forkert. Betjentene fik standset bilen og fandt hurtigt ud af, at nummerpladerne var hjemmelavede og falske.

Den 40-årige mand bag rattet havde flere ting på samvittigheden. I bagagerummet lå et hjemmelavet slagvåben og derudover lå der to knive, en økse og en taser i bilen. Da den 40-årige blev visiteret, fandt patruljen noget amfetamin i hans underbukser, og det endte med, at han blev anholdt og fik en lang række sigtelser for de ulovlige våben, stofferne og de falske nummerplader.