Se billederne: Nørder i paradis

,

af

Foto: Michael Johannessen.
Foto: Michael Johannessen.
I sidste weekend samledes tegneserie-, computerspils-, scifi-, tegnefilms- og fantasynørder fra hele norden i Malmø til Comic Con.

Jessica Parker Kennedy, kendt fra bl.a. tv-serien Black Sails, var med på Comi Con i Malmø. Foto: Michael Johannessen.
Jessica Parker Kennedy, kendt fra bl.a. tv-serien Black Sails, var med på Comi Con i Malmø. Foto: Michael Johannessen.
Der var masser af at se på, for dem, som deltog i messen. Forlag, spilfirmaer, tegneseriebutikker og mange andre havde boder på messen, der også bød på e-sportsturneringer, mulighed for at møde spiludviklere, tegneserietegnere og meget andet.

Og som det nu hører sig til med Comi Con’s, så var der også kendisser tilstede. Bl.a. den canadiske skuespillerinde, Jessica Parker Kennedy, som nok er bedst kendt for sin rolle som Max i tv-serien Black Sails, der herhjemme kan ses på HBO Nordic.

Også den irske skuespiller Liam Cunningham, der bl.a. er kendt som Ser Davos Seaworth i den ekstremt populære tv-serie Game of Thrones var med på messen. Han var med i to spørgepaneler og stillede desuden op til fotografering og autografsignering.

En anden ting, som hører med til Comi Cons er Cosplay-deltagerne. Og messen i Malmø havde og stort og bredt udvalg af deltagere i Cosplay konkurrencen. De var med deres flotte kostumer og tilbehør med til at gøre Comi Con Malmø til en oplevelse.

This slideshow requires JavaScript.